Мапа порталу

У мерії відбулось засідання Госпітальної ради Миколаївського госпітального округу

17 травня у Миколаївській міській раді відбулось засідання Госпітальної ради Миколаївського госпітального округу. У його роботі взяли участь перший заступник міського голови Володимир Криленко, члени Госпітальної ради Миколаївського госпітального округу в кількості 18 осіб: депутати міської ради Сергій Карцев та Олена Кісельова, голова Госпітальної ради – начальник управління охорони здоров’я міської ради Ірина Шамрай, представники м. Миколаєва, Березанського, Миколаївського, Новоодеського та Очаківського районів.

На засіданні було розглянуто та одноголосно затверджено Положення про Госпітальну раду Миколаївського госпітального округу.

Присутні обмінялись пропозиціями щодо затвердження Плану розвитку Миколаївського госпітального округу на 2019-2022 р.р. та своїм баченням основних завдань, розвитку та співпраці закладів охорони здоров’я, в умовах існування Миколаївського госпітального округу.

На засіданні одноголосно підтримано пропозицію придбання та встановлення ангіографічного обладнання в закладі охорони здоров’я Миколаївського госпітального округу – міській лікарні № 1.

Управління охорони здоров'я міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/5_2019/20052019_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: