Мапа порталу

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

   Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення «Положення про конкурсний відбір суб’єктів господарювання для провадження підприємницької діяльності на території Бюджетної установи Миколаївської міської ради «Культурно-ігровий комплекс «Дитяче містечко «Казка». Проект розроблений управлінням з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради  та визначатиме механізм відбору суб’єктів господарювання і механізм розміщення об’єктів для провадження підприємницької діяльності на території Бюджетної установи Миколаївської міської ради «Культурно-ігровий комплекс «Дитяче містечко «Казка» (далі – Дитяче містечко «Казка») та прилеглій території.
   Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Миколаївської міської ради «Положення про конкурсний відбір суб’єктів господарювання для провадження підприємницької діяльності на території Бюджетної установи Миколаївської міської ради «Культурно-ігровий комплекс «Дитяче містечко «Казка» розміщено на офіційному сайті Миколаївської міської ради  https://mkrada.gov.ua/content/proekti-regulyatornih-aktiv.html   у розділі «Підприємцям», рубрика «Регуляторна діяльність», підрубрика «Проекти регуляторних актів».
   Зауваження і пропозиції до Проекту рішення Миколаївської міської ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його опублікування на адресу Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради 54001, вул. Адміральська, 20, каб. 418; (1 під'їзд, 4 поверх) чи на e-mail:  [email protected] 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: