Мапа порталу

Де отримати довідку про склад сім'ї

Довідку за формою № 3 (про склад сім’ї) було скасовано ще в 2016 році. Втім, у деяких установах питання досі не врегульоване на законодавчому рівні. Тож, довідку продовжують вимагати при оформленні субсидій, пільг, соціальних виплат тощо.

Міська влада потурбувалася про те, щоб миколаївцям було зручніше вирішувати зазначені питання з установами, яким досі необхідно подавати інформацію про зареєстрованих осіб за адресою.

Департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради розробив аналог довідки форми № 3 – відомості про зареєстрованих осіб у житловому приміщенні / будинку.

Інформація міститься в Реєстрі територіальної громади м. Миколаєва, який було затверджено 14 березня 2019 року на засіданні 51-ї сесії Миколаївської міської ради.

Відповідні відомості може отримати власник житла за наявності документів  безпосередньо в день звернення. Слід мати з собою оригінал та копію документа на право власності на житлове приміщення, оригінал та копію паспорта власника житла.

ХТО ВИДАЄ

Інформацію можна отримати безпосередньо в департаменті з надання адміністративних послуг (вул. Адміральська, 20, 3 під’їзд) у понеділок, середу з 09:00 до 17:00; п’ятницю – з 09:00 до 16:00.

Також ви можете звернутись у віддалені робочі місця департаменту за адресами:

-         вул. Інженерна, 1 (адміністрація Центрального району) у понеділок – четвер з 09:00 до 17:00; п’ятницю – з 09:00 до 16:00;

-         просп. Богоявленський, 1 (адміністрація Інгульського району) – понеділок, вівторок, четвер – з 09:00 до 17:00;

-         просп. Богоявленський, 314 (адміністрація Корабельного району) – понеділок, вівторок, четвер – з 09:00 до 17:00.

 

Використано інформацію департаменту

з надання адміністративних послуг


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: