Мапа порталу

Швидкість, байкери та улюблені хіти рок-груп: на Соборній площі стартував MYKOLAIV BIKER FEST

У суботу, 20 квітня, на Соборній площі стартував MYKOLAIV BIKER FEST. На фестиваль до Миколаєва з'їхалися понад 200  мотолюбителів. Подивитися на унікальний зліт байкерів, насолодитися атмосферою драйву та адреналіну зібралося й чимало городян.

Почесним гостем MYKOLAIV BIKER FEST став міський голова Олександр Сєнкевич. Мер зазначив, що фестиваль -яскравий та видовищний захід, який популяризує байкерську культуру.

- На офіційне відкриття фесту прийшло багато шанувальників мотоспорту і просто бажаючих відпочити. Дуже радий, що у нас в місті відбуваються такі події. З повагою ставлюсь до мотоспорту. Головне, щоб байкери були відповідальними громадянами та не порушували спокій наших городян вночі, - сказав міський голова.

Олександр Сєнкевич дав старт мотопробігу. Байкери проїхали вулицями міста за визначеним маршрутом.  На очах глядачів мотоциклісти демонстрували свою майстерність: виконували екстремальні трюки на залізних конях, їздили задом, стоячи і навіть без рук.

Після повернення колони розпочалась концертно-конкурсна програма. Для глядачів організували тематичні фотозони, міні-ярмарок, фуд-корт. Також передбачені турніри з джимхани та армреслінгу, конкурси на найгучніший вихлоп, лоурайдинг, парад мото-леді і мото-діти, мото-таксі, виступ учасників групи RADIOSTARS.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/4_2019/20042019_1)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: