Мапа порталу

У Миколаєві відкрили черговий пункт прийому документів та оформлення біометричних паспортів!

У підрозділі Центру надання адміністративних послуг в Інгульському районі запрацював сервіс із оформлення закордонних біометричних паспортів.

Приємну новину миколаївцям та гостям міста повідомив директор департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Дмитро Лазарєв під час презентації нової робочої станції на першому поверсі будівлі адміністрації району (проспект Богоявленський, 1).

Найбільш запитуваною адміністративною послугою можуть скористатися як мешканці Миколаєва, так і будь-хто з гостей нашого міста, незалежно від реєстрації місця проживання.

Щоб отримати послугу, можна записатися до електронної черги на офіційному сайті Державної міграційної служби. Графік роботи сервісу – з 9 до 17 години (понеділок – п’ятниця).

- Чим більше у Миколаєві працюватиме підрозділів з оформлення документів для виїзду за кордон, тим краще ми задовольнятимемо високий попит городян, - відзначив Дмитро Лазарєв.

Володимир Іванов, начальник управління Державної міграційної служби у Миколаєві, додав, що відкриття чергового об’єкту надання адмінпослуг - дуже позитивний момент у житті міста, у роботі міграційної служби.

Ми йдемо шляхом наближення адміністративних послуг до громадянина. Дуже приємно, що мешканцям Інгульського району відтепер буде зручніше отримувати послугу. Політика міграційної служби полягає в тому, що спектр послуг має бути щонайбільший. Громадяни не повинні витрачати на це багато часу. Певен, що така можливість незабаром буде і в кожній сільській громаді, - сказав Володимир Іванов.

На запитання щодо подальшого вдосконалення надання адміністративних послуг громадянам, директор ДНАПу поінформував, що на даний час одним з пріоритетних завдань фахівців департаменту є організація допуску до Реєстру територіальної громади міста Миколаєва

- Ми прагнемо якнайскоріше відправити «на полицю» довідку форми №3. Це дозволить позбавитися масових черг, з якими ми й досі стикаємося, дасть можливість органам юстиції, нотаріату, поліції та судовій гілці влади самостійно брати з цього реєстру всі необхідні дані. Це ж стосується реєстру виборців та військового обліку призовників, - сказав Дмитро Лазарєв. 

Керівник повідомив, що технічні випробування вже проведено, і реєстр територіальної громади Миколаєва успішно синхронізовано з Єдиним державним демографічним реєстром.

Відділ інформаційного забезпечення депаратменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/4_2019/04042019_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: