Мапа порталу

До уваги співвласників та потенційних учасників конкурсу на управління багатоквартирними будинками!

Департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, який визначений організатором конкурсу з призначення управителів для багатоквартирних будинків у м.Миколаєві, наказом №55 від 21.03.2019 року затверджена нова редакція конкурсної документації для проведення конкурсу. Зміни були підготовлені конкурсною комісією на підставі змін у законодавстві, а саме окремих положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 №150 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку».

У додатку до конкурсної документації:

– перелік об’єктів на конкурс по лоту №4 (група будинків у Заводському районі м.Миколаєва) конкурс запланований на 23.04.2019 року;

- технічна характеристика будинків, що входять до об’єктів конкурсу;

- типовий договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.

З повним текстом наказу можна ознайомитися на сайті Миколаївської міської ради за посиланням https://mkrada.gov.ua/content/konkurs-z-priznachennya-upravitelya-bagatokvartirnih-budinkiv-mista-mikolaeva.html. Або послідовно по розділам «Головна - Благоустрій та ЖКГ - Житлово-комунальне господарства - Перелік підприємств, які обслуговують житловий фонд міста Миколаєва - Конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Миколаєва.

Та на сайті департаменту житлово-комунального господарства за посиланням https://www.dgkhmmr.org/konkurs-upravitelya або на головній сторінці у розділі «Конкурс управителів».

! Нагадуємо, що співвласники багатоквартирних будинків мають право переобрати управителя або створити ОСББ та прийняти будинок в управління.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: