Мапа порталу

Сила, мужність, міць: Миколаїв приймає фестиваль богатирів MUROMETS FEST 2019

23 березня Миколаїв приймає наймасштабніший фестиваль сили та мужності Muromets Fest 2019 Mykolaiv Edition!  

Захід проходить за підтримки голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка. Спеціальні гості фесту - володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк та президент Федерації стронгмену України Sergiy Konyushok.

З 11 години на головній площі міста почали працювати тематичні спортивні, історичні та дитячі зони, ярмаркове містечко та фуд-корт. Чималеньке коло слухачів зібрав біля себе казкар, дитячий письменник Сашко Лірник. Заняття на свій смак знайде кожен член родини – від великого до малого. 

Ведучий свята – відомий актор та шоумен Андрій Джеджула розповів, що незабаром всі присутні стануть свідками неймовірних звершень: 4 українські чемпіони та рекордсмени світу, серед яких Руслан Петруня, Денис Дубровський, Сергій Пономарьов та Артем Ушенко, разом потягнуть 4 вантажівки загальною масою 36 тонн. А рекордсмен GUINNESS WORLD RECORDS Олег Тягнизуб спробує перевершити сам себе, встановити другий національний рекорд, піднявши зубами вагу у 200 кг (до цього, на Muromets Fest у Києві, він піднімав 165 кг).

- Зроблю анонс - один з найсильніших людей планети Сергій Конюшок буде тягнути 4  вантажівки разом з головою Миколаївської облдержадміністрації Олексієм Савченком! Тож, сьогодні будуть нереальні рекорди, - сказав Андрій Джеджула.

Очільник області привітав миколаївців на масштабному спортивному святі та подякував всім, хто приєднався.

-  Миколаївщина є колискою українського козацтва. Певен, що зібравшись сьогодні з нашими богатирями ми ще раз доведемо, що ми найпотужніша, нескорена нація. Об’єднавшись, ми здолаємо все! – підкреслив Олексій Савченко.

Засновниця Muromets Fest Юлія Курохтіна висловила сподівання, що, провівши цей день разом з найсильнішими чоловіками України, миколаївці отримають шквал емоцій та оптимізму, надихнуться силою звершень на добрі й великі справи.

Наше місто тепло й гостинно зустрічає гостей, - запевнив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич. 

-  А миколаївці справді привітні й натхненні люди. Доведемо ж усій Україні, що Миколаїв – не лише найосвіченіше, а й найспортивніше місто в нашій державі, - сказав мер Миколаєва.

Приєднатися до великої доброї справи закликав городян рекордсмен GUINNESS WORLD RECORDS Олег Тягнизуб. Сьогодні під час фестивалю проходить збір коштів для обласної дитячої лікарні. Тож, городян попрохали не лишатися осторонь.

23 березня для гостей Muromets Fest Mykolaiv Edition виступатимуть сучасні українські DJ та гурти, а хедлайнером вечора стане один з найвідоміших гуртів України - СКАЙ/SKAI.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/3_2019/23032019_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: