Мапа порталу

Олександр Сєнкевич привітав колектив "Миколаївоблтеплоенерго" з професійним святом

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич привітав колектив комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Відповідно до Указу Президента України, свято відзначають щорічно у третю неділю березня.

Керівник міста сказав, що стабільна робота підприємства надзвичайно важлива для життєзабезпечення Миколаєва.

-  Думаю, колектив «Миколаївоблтеплоенерго» за останні роки відчув,  що місто дбає про підприємство та переймається долею фахівців, забезпеченням стабільних виплат заробітної плати. Сьогодні цей напрям як ніколи важливий при розподілі бюджету Миколаєва, - підкреслив мер.

Для того, щоб вивести підприємство з занепаду, потрібен не один рік. Міський голова вважає, що нинішньому директору Миколі Логвінову вже вдалося реалізувати більше, ніж було зроблено на підприємстві за останні два десятиріччя.

Олександр Сєнкевич подякував всім працівникам «Миколаївоблтеплоенерго» за ефективну роботу та побажав  оптимізму, успіху у всіх справах, родинного благополуччя.

До привітань долучилися директор департаменту житлово-комунального господарства Сергій Коренєв, керівник обласної профспілки працівників житлово-комунального господарства Світлана Начинова.

Микола Логвінов розповів, як змінилося підприємство за останні роки та чого досягли спільними зусиллями всього колективу.

-   Минулі роки були для нас непростими, та все ж за цей період зроблено чимало. Ми збудували нову електричну котельню на вул. Знаменській. Виконали ізоляцію 50 кілометрів теплотрас та отримали економію біля 10 млн грн. На мережах «Миколаївоблтеплоенерго» взагалі немає поривів. Незначні проблемні ситуації виникають лише на теплотрасах, що перейшли від ЖЕКів та ОСББ. Цього тижня був у Києві та дізнався, що наша котельня на альтернативному паливі в Дубках  – єдиний подібний проект в Україні, - відзначив керівник.

Він додав, що в результаті сумлінної роботи колективу вдалося досягнути зниження втрат з 24% до 12%, при нормативному показнику - 13%. Заробітна платня на підприємстві за останні два роки зросла на 66%.  Вперше цього року в наявності достатні запаси матеріально-технічних засобів.

-   Такі результати можливі лише тоді, коли колектив підприємства працює на досягнення єдиних завдань та цілей. Поточного року ми плануємо збудувати 12 кілометрів нових теплотрас, - і це дуже багато. Це свідчить, що підприємство розвивається: ми купуємо нове обладнання, комп’ютерну техніку. Цього року збираємося перевести у відремонтовані приміщення теплову інспекцію. А ще, сподіваюся, збудуємо центр обслуговування клієнтів, де миколаївці зможуть отримувати послуги на гідному рівні, без черг та незручностей, - сказав Микола Логвінов.

Кращі працівники «Миколаївоблтеплоенерго» сьогодні отримали відзнаки за вагомий внесок у розвиток підприємства, забезпечення стабільного функціонування галузі теплопостачання міста Миколаєва.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/3_2019/15032019)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: