Мапа порталу

Олександр Сєнкевич: «У бюджеті міста Миколаєва передбачені кошти на утримання спорткомплексу «Зоря»

У бюджеті Миколаєва передбачено фінансування, необхідне для утримання спортивного комплексу «Зоря», який наразі передається в міську комунальну власність. Про це розповів мер Олександр Сєнкевич під час сесії міської ради 14 березня.

- У бюджеті міста Миколаєва передбачені кошти на утримання спорткомплексу «Зоря», а саме: зарплату викладацького складу, оплату комунальних послуг, - підкреслив Олександр Сєнкевич. - Всі люди будуть працевлаштовані.

Керівник міста зазначив, що на даний момент необхідно завершити саму процедуру передачі цілісного майнового комплексу «Зорі». Для цього комісія підприємства «Зоря» - «Машпроект» повинна завершити інвентаризацію. Після проведення звірки спорткомплекс буде прийнятий у власність громади Миколаєва.

Вирішення цього питання відкриє можливість для проведення ремонту басейну, розташованого в спорткомплексі «Зоря». Як зазначив Олександр Сенкевич, наразі цей об'єкт не експлуатується, оскільки знаходиться в незадовільному технічному стані. Місто має намір відновити його роботу, провівши ремонт на умовах співфінансування з державним концерном «Укроборонпром».

  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/3_2019/140319)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: