Мапа порталу

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич провів черговий прийом громадян

12 березня мер Миколаєва Олександр Сєнкевич провів черговий прийом громадян. До керівника міста звернулися близько 10 миколаївців, які потребують допомоги у вирішенні житлових, комунальних та інших соціально важливих питань. Організацію прийому забезпечено департаментом міського голови.

Так, громадянка Л. звернулася до Олександра Сєнкевича з клопотанням про надання окремої кімнати в гуртожитку. На даний час жінка мешкає на вул. Потьомкінській в одній кімнаті з донькою-студенткою та хворим сином. Керівник міста доручив начальнику відділу обліку та розподілу житла Сергію Войтовичу розглянути питання та віднайти варіанти для розселення родини.  

Ініціативна група жителів дев’ятиповерхового будинку по вул. Лазурній звернулася до міського голови з клопотанням про включення їх житла до плану робіт з утримання та капітального ремонту на 2019 рік. Фасад будівлі знаходиться в аварійному стані, з часом бетонні конструкції руйнуються, оголюючи металеві стрижні арматури. Городяни розповіли, що у домі 144 квартири. Мешканці готують колективне звернення на ім’я міського голови стосовно необхідності термінового вирішення проблеми.

Заступник директора департаменту ЖКГ Олександр Рєпін зазначив, що цей будинок – один з перших, що зводилися в мкрн Намив. На капітальний ремонт фасаду, утеплення та заміну вікон потрібно більше 6 млн гривень. Проект вже виготовлено, він пройшов експертизу. Справа за фінансуванням. Олександр Сєнкевич доручив заступнику директора департаменту ЖКГ відпрацювати питання, підготувати необхідні документи, щоб в подальшому розглянути можливість перерозподілу коштів на здійснення ремонту. Одразу всієї суми виділити не вдасться, проте розпочати роботи треба вже цього року. Питання буде винесено на розгляд депутатів міськради.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/3_2019/12032019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: