Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 39/22 від 2014-04-25

Про встановлення лімітів споживання питної води для промислових потреб з комунальних і відомчих господарсько-питних водопроводів для ДП “Адміністрація морських портів України” філії “Октябрьск” ДП “АМПУ” (адміністрація спеціалізованого морського порту “Октябрьск”)


Розглянувши звернення ДП “Адміністрація морських портів України” філії “Октябрьск” ДП “АМПУ” (адміністрація спеціалізованого морського порту “Октябрьск”) щодо встановлення лімітів споживання питної води для промислових потреб з комунальних і відомчих господарсько-питних водопроводів, погодження державного управління охорони навколишнього природного середовища в Миколаївській області, керуючись ст. 66 Водного кодексу України, ст. 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Встановити ліміти споживання питної води для промислових потреб з комунальних і відомчих господарсько-питних водопроводів сторонніми організаціями для ДП “Адміністрація морських портів України” філії “Октябрьск” ДП “АМПУ” (адміністрація спеціалізованого морського порту “Октябрьск”) згідно з додатком.
 
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (Бурова), заступника міського голови Гайдаржи В.В.


Секретар міської радиЮ.І. Гранатуров


Додаток
до рішення міської ради
від 25 квітня 2014
№ 39/22




ЛІМІТИ
споживання питної води для промислових потреб з комунальних
і відомчих господарсько-питних водопроводів сторонніми організаціями
для ДП “Адміністрація морських портів України” філії “Октябрьск”
ДП “АМПУ” (адміністрація спеціалізованого морського порту “Октябрьск”)



Абонент

Використання води, тис. м  3/рік

Скид стічних вод, тис. м  3/рік

1.

Державне підприємство “Спеціалізований морський порт “Октябрьск”

78,48

62,78

 

Всього:

78,48

62,78




Секретар міської радиЮ.І. Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: