Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 03 лютого 2023                                                                                                  № 37 

 

Про організацію видачі продуктових наборів
на безоплатній основі в умовах воєнного стану
населенню міста Миколаєва 

З метою забезпечення життєдіяльності в умовах воєнного стану шляхом  роздачі продуктових наборів особам, які проживають та/або працюють на території м. Миколаєва,  відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), затвердженого Законом України  від 24.02.2022 № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», угоди від 28.04.2022  між Миколаївською міською радою через її структурний підрозділ,  департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, і Всесвітньою продовольчою програмою про здійснення екстреної роздачі продовольства постраждалому від кризи населенню в Україні в рамках обмеженої надзвичайної операції ВПП в Україні, враховуючи інформацію щодо Доставки  продовольчих товарів  вх.№ 128/09.01-2  від 30.01.2023,  керуючись   ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок видачі продуктових наборів на безоплатній основі в умовах воєнного стану  особам, які проживають та/або працюють на території м. Миколаєва (додається).

2. Затвердити склад продуктового набору на 1 особу (додається).

3. Затвердити форму списку отримувачів продуктових наборів (додається).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д. 

Міський голова                                                                              О. СЄНКЕВИЧ                                                                               

                                                                                                               

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 03.02.2023

№ 37

 

 

ПОРЯДОК
видачі продуктових наборів на безоплатній основі в умовах воєнного стану особам, які проживають та/або працюють на території міста Миколаєва  

1. Порядок видачі продуктових наборів на безоплатній основі в умовах воєнного стану особам, які проживають та/або працюють на території м. Миколаєва, визначає механізм  видачі на безоплатній основі  продуктових наборів  (далі – Допомога), з метою задоволення нагальних потреб осіб, які проживають або   працюють на території міста Миколаєва, у продовольчих товарах  в умовах воєнного стану.

2. Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (далі – Департамент) організовує забезпечення отримання Допомоги за Всесвітньою продовольчою програмою про здійснення екстреної роздачі продовольства постраждалому від кризи населенню в Україні в рамках обмеженої надзвичайної операції ВПП в Україні.

3. Після отримання Допомоги Департамент підписує акт приймання-передачі – Маніфест про дистрибуцію з Координатором з питань надзвичайних ситуації ВПП в Україні.

4. Департамент забезпечує передачу  Допомоги підприємствам, установам та організаціям за їх письмовим запитом для роздачі особам, які проживають та/або працюють на території м. Миколаєва, згідно з розподілом видачі продуктових наборів.

5. Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миколаївської міської ради забезпечує видачу Допомоги незахищеним верствам населення міста Миколаєва.

6. Прийом Допомоги підприємствами комунальної форми власності, установами комунальної форми власності та організаціями  комунальної форми власності здійснюється із заповненням товарно-транспортної накладної про прийом товару, один примірник якої передається Департаменту.

7. Прийом Допомоги підприємствами, установам та організаціями інших форм власності здійснюється із заповненням внутрішньої накладної Департаменту.

8. Керівники_підриємств, установ та організацій організовують та  забезпечують видачу отриманої Допомоги рівномірно та справедливо із розрахунку 1 продуктовий набір на 1 особу.

9. Після видачі Допомоги підприємства, установи та організації надають до Департаменту заповнені списки отримувачів продуктових наборів  відповідно до форм, затверджених  рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради (додаються).

10. Департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради  здійснює комунікацію між установами, підприємствами, організаціями міста та Департаментом з організаційних питань, зокрема щодо виконання п.9.

11. Списання продуктів, що входять до складу продуктових наборів, здійснюється комісією з організації списання продовольчих наборів, створеною рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 28.03.2022      № 264 «Про забезпечення населення міста Миколаєва продовольчими товарами тривалого зберігання в умовах воєнного стану»  (зі змінами та доповненнями) на підставі  листів Департаменту. 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 03.02.2023

№ 37

 

Склад продуктового набору на 1 особу 

№ з/п

Назва продукту

Одиниця виміру

Кількість

1.

Борошно пшеничне

кг

5

2.

Паста

кг

2

3.

Овес

кг

0,5

4.

Олія (соняшникова)

пляшка

1

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 03.02.2023

№ 37 

 

Розподіл видачі продуктових наборів 

№ з/п

Найменування

Кількість, шт.

1.

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради    

11000

2.

Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)                                                    

14000

Всього:

25000

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 03.02.2023 

№ 37 

 

Форма списку отримувачів продуктових наборів 

з/п

П.І.П/б особи, що отримала Допомогу

Адреса місця проживання та/або місце роботи

Підпис особи, що отримала Допомогу

 

 

 

 

 

 

 

 

Всього  отримано продуктових наборів  _________   шт.  на_____  осіб 

 

Підпис відповідального

МП

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: