Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

Миколаїв

від 26 вересня 2022                                                                                      № 513

Про забезпечення перевірки та фіксації обсягів виконаних робіт (наданих послуг) на об’єктах житлового фонду, що ремонтуються за рахунок коштів резервного фонду 

З метою забезпечення оперативної перевірки та фіксації обсягів виконаних робіт (наданих послуг), недопущення внесення підрядними організаціями відомостей, що не відповідають дійсності, та унеможливлення виникнення ситуацій привласнення бюджетних коштів при ремонті на об’єктах житлового фонду, що фінансуються за рахунок коштів резервного фонду Миколаївської міської територіальної громади, враховуючи Закон України «Про правовий режим воєнного стану»,  Указ Президента України від 24.02.2022 N 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затверджений Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 № 2102-ІХ, Порядок виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, що затверджений постановою Кабінету Міністрів  України від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд», беручи до уваги розпорядження керівника робіт з ліквідації  наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру у м. Миколаєві, пов’язаної з військовою агресією Російської Федерації проти України, від 19.08.2022 № 10, керуючись частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Департаменту внутрішнього фінансового контролю та протидії корупції Миколаївської міської ради та департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (далі – контролюючі виконавчі органи) вжити заходів, направлених на фіксацію обсягів виконаних робіт (наданих послуг) при ремонті на об’єктах житлового фонду, що фінансуються за рахунок коштів резервного фонду Миколаївської міської територіальної громади, замовником яких виступає департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

2. Вжиття заходів, направлених на перевірку та фіксацію обсягів виконаних робіт (наданих послуг) при ремонті на об’єктах житлового фонду, що фінансуються за рахунок коштів резервного фонду Миколаївської міської територіальної громади, включає в себе:

- перевірку обсягів робіт (послуг), які підлягають виконанню підрядною організацією, перед початком виконання робіт (послуг) шляхом звіряння обсягів, що вказуються у локальних кошторисах до договорів,  із фактичними обсягами, які необхідно виконати на об’єкті;

- перевірку обсягів робіт (послуг), які виконано підрядною організацією відповідно до умов договору, шляхом звіряння обсягів, зазначених в актах виконаних робіт (наданих послуг), із фактичними обсягами, які виконано підрядною організацією на відповідному об’єкті.

2.1. За результатами перевірки (фіксації) контролюючі виконавчі органи (їх представники) повинні забезпечити відповідне фіксування, яке може проводитися у будь-якій зручній формі (шляхом складання окремого документа, шляхом проставляння відповідної відмітки у локальних кошторисах та актах виконаних робіт (наданих послуг) із зазначенням посади та ПІП/б особи, яка перевірила (зафіксувала) відповідні обсяги).

2.2. Контролюючим виконавчим органам самостійно забезпечити розподіл між собою об’єктів, на яких буде відбуватися перевірка (фіксація) обсягів робіт (послуг).

2.3. Перевірці (фіксації) обсягів робіт (послуг) підлягають всі об’єкти житлового фонду, що фінансуються за рахунок коштів резервного фонду Миколаївської міської територіальної громади.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д. та заступника міського голови Андрієнка Ю.Г. 

Міський голова                                                                                    О.СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: