Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

Миколаїв

від 26 вересня 2022                                                                                      № 514 

Про  внесення  змін до  рішення виконкому міської ради від 03.05.2022 №315 «Про організацію діяльності виконавчих органів,  комунальних підприємств,  установ, організацій Миколаївської  міської ради»  (зі змінами) 

         В умовах воєнного стану, встановленого відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затвердженого Законом України № 2102-IX від 24.02.2022, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації  трудових відносин» № 2352-IX від 01.07.2022, керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Внести зміни до рішення виконкому міської ради від 03.05.2022 №315 «Про організацію діяльності виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Миколаївської міської ради» (зі змінами). 

1.1. Абзаци третій,четвертий пункту 4 рішення викласти в такій редакції:

«- зберегти місце роботи і посаду за посадовими особами та працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом, у тому числі шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення;

- зберегти місце роботи і посаду посадовим особам та працівникам на час виконання обов’язків з територіальної оборони у робочий час. Документом, що підтверджує участь у територіальній обороні, є контракт добровольця територіальної оборони;» 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Сєнкевича О.Ф. 

Міський голова                                                                             О. СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: