Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ 

від 08 вересня 2022 р                               Миколаїв                                                               № 14/55 

Про надання згоди ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»
на вчинення значного господарськогозобов’язання 

          З метою забезпечення підготовки до опалювального сезону, для забезпечення можливості постачання природного газу обласному комунальному підприємству «Миколаївоблтеплоенерго» на умовах Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 19.07.2022 №812, керуючись статтями 732, 78 Господарського кодексу України, статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

ВИРІШИЛА: 

 1. Надати згоду обласному комунальному підприємству «Миколаївоблтеплоенерго», код ЄДРПОУ 31319242, що знаходиться за адресою:вул. Миколаївська, буд. 5-А, м. Миколаїв, Миколаївська область, Україна, 54034, на вчинення значного господарського зобов’язання - укладення договору постачання природного газу з Товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», код ЄДРПОУ 42399676.

     2. Доручити директору ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Логвінову М.Ю. укласти договір постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», код ЄДРПОУ 42399676.

      3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г, постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, інформаційних технологій та діджиталізації (Іванова) 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

  • Додати до Словника
     
    • Новий список слів для Українська → Російська...
       
    • Створити новий список слів...
  • Копіювати

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: