Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  10 серпня 2022 р                                   Миколаїв                                                                 № 466 

Про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 13.07.2018 № 633 «Про встановлення опіки над дитиною, ПІП, дата народження» 

Розглянувши документи про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 13.07.2018 № 633 « Про встановлення опіки над дитиною, ПІП, дата народження» встановлено, що мати дитини, ПІП, померла 30.03.2022.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до п. 24 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної  із захистом прав дитини», керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Внести зміну до рішення виконкому Миколаївської міської від 13.07.2018 № 633 «Про встановлення опіки над дитиною, ПІП, дата народження»:

  - абзац другий викласти в такій редакції:

«- мати дитини, ПІП, померла 30.03.2022 (свідоцтво про смерть від дата серія серія № номер видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса);

- батько дитини, ПІП, позбавлений батьківських прав (рішення Заводського районного суду м. Миколаєва від дата, справа № номер)».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради Покітко А.М. 

Перший заступник
міського голови                                                                                     В.ЛУКОВ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: