Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 РІШЕННЯ

 

від 21 травня 2022 р.                             Миколаїв                                         № 335

 

Про організацію видачі
населенню міста Миколаєва продовольчих
товарів  на безоплатній основі в умовах
воєнного стану

 

З метою забезпечення життєдіяльності населення міста Миколаєва в умовах воєнного стану шляхом  роздачі цивільному населенню продовольчих товарів, розрахованих на одного мешканця міста, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII, Указу Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 № 2102-IX, враховуючи розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 06.05.2022 № 173-р «Про передачу майна»,  керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок видачі населенню міста Миколаєва продовольчих  товарів на безоплатній основі в умовах воєнного стану (додається).

2. Затвердити склад комісії з прийому продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану (додається).

3. Затвердити склад комісії з видачі продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану (додається).

4. Затвердити перелік місць видачі продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану (додається).

5.  Затвердити форму списку отримувачів допомоги (додається).

6. Департаменту  праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Василенку) вжити відповідних організаційних заходів щодо приймання, оформлення та розподілу майна  з урахуванням потреб  населення.      

7.  Комісії з прийому продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану прийняти майно за актом приймання-передачі.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

Міський голова                                                                                  О. СЄНКЕВИЧ

                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
міської ради

                                                                       від  21.05.2022   № 335

 

ПОРЯДОК

  видачі населенню міста Миколаєва продовольчих  товарів на безоплатній основі в умовах воєнного стану 

  1. Порядок видачі населенню міста Миколаєва продовольчих  товарів на безоплатній основі в умовах воєнного стану (далі – Порядок) визначає механізм розподілу та безоплатної видачі продовольчих товарів (далі – Допомога) з метою задоволення нагальних потреб населення міста Миколаєва в продовольчих товарах в умовах воєнного стану.
  2. Даний Порядок розроблено з метою виконання розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 06.05.2022      № 173р  «Про передачу майна». 
  3. Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради забезпечує організацію приймання, оформлення, видачі та розподілу Допомоги населенню міста Миколаєва.
  4. Зберігання продовольчих товарів забезпечує Комунальне виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах (далі - Зберігач), відповідно до укладеного з департаментом праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (далі – Департамент) договору зберігання.
  5. Прийом Допомоги  для забезпечення  потреб населення в умовах воєнного стану  здійснюється комісією з прийому продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану, склад якої затверджується рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради (далі – Комісія 1), за актом приймання-передачі Допомоги, що складається у трьох примірниках: один примірник якого передається Департаменту для обліку, другий – Зберігачу, третій – Постачальнику.
  6. Зберігач на підставі довіреності, виданої уповноваженій особі керівником відповідного підприємства, установи та організації,  передає Допомогу на місця її видачі. Перелік місць видачі затверджується рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради.
  7. Видача Допомоги населенню здійснюється в межах отриманої  Допомоги з урахуванням потреб населення у визначених місцях видачі Допомоги (далі – Місця видачі)  із залученням представників громадських рад міста Миколаєва  у присутності членів  комісії з видачі  продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану, склад якої затверджується рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради (далі – Комісія 2) .
  8. Відповідальними за фасування та видачу Допомоги населенню на Місцях видачі є керівники підприємств, установ та організацій, на території яких організовані Місця видачі.
  9. Комплектація Допомоги здійснюється працівниками підприємств, установ та організацій, на території яких визначені Місця видачі.
  10.  Видача Допомоги населенню здійснюється рівномірно, справедливо з розрахунком  по одному продовольчому набору на одного мешканця міста на підставі паспорта (свідоцтва про народження) або іншого документа, що посвідчує особу, та реєстраційного номера облікової картки платника податків отримувача (ідентифікаційний номер). 
  11.  Під час видачі Допомоги населенню ведуться списки отримувачів в електронному вигляді шляхом заповнення Google-форми із внесенням до неї даних  щодо  реєстраційного номера облікової картки платника податків отримувача та списки отримувачів допомоги за формою, затвердженою рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради.
  12. Після видачі Допомоги керівники підприємств, установ та організацій, на території яких визначені Місця видачі, надають до Департаменту списки   отримувачів Допомоги, роздруковані з електронної системи та підписані  членами Комісії 2,  із зазначенням загальної кількості виданої Допомоги та заповнені списки отримувачів Допомоги  відповідно до форми, затвердженої рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради.
  13.  Бухгалтерський облік, відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов’язань в органах Казначейства, операції, пов’язані з використанням бюджетних коштів за зберігання товарів, здійснюються в установленому законодавством порядку.
  14.  Складення, подання фінансової та бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються Департаментом в установленому законодавством порядку.

 


ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
міської  ради
від 21.05.2022 № 335

Склад комісії з прийому продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану

Члени комісії

Корольов 

Олександр Володимирович

-      директор департаменту економічного розвитку  та регіональної політики Миколаївської ОВА (за узгодженням)

Мельник                                    

Марина Леонідівна 

-      заступник  завідувача відділення організації  надання адресної допомоги міського                                         територіального центру соціального                                                     обслуговування (надання соціальних послуг)  Миколаївської міської ради

Парафілова

Віра Михайлівна                    

-      завідувач складу Комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах

Шевченко

Діна Олександрівна

-      заступник директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради-начальник управління економіки та інвестицій

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНO 
рішення виконкому
міської ради
від  21.05.2022   № 335

Склад комісії з видачі  продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану

 Члени комісії

Беглиця

Ольга Володимирівна

-      головний спеціаліст відділу ефективного використання виробничих ресурсів та розвитку підприємництва управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради

Домарацька

Людмила

-      представник ГО «Асоціація розвитку житлового фонду» та ГО «Муніципальний баскетбольний клуб «Миколаїв» (за  узгодженням)

Зайцев

Сергій           

-    представник  ГО «Миколаївська обласна федерація  веслування на байдарках та каное» (за  узгодженням)

Золотухін

Михайло Євгенович

-        представник ГО «Фонд розвитку    м. Миколаєва» (за  узгодженням)

Корольов 

Олександр Володимирович

-        директор департаменту економічного розвитку  та регіональної політики Миколаївської ОВА (за  узгодженням)

Кудар

Борис 

-        представник  ГО «Учбово-методичний центр захисту прав людини» (за узгодженням)

Курляк

Олександр Миколайович

-        заступник директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради-начальник управління з розвитку споживчого ринку

Мельник

Марина Леонідівна

-        заступник  завідувача відділення організації  надання адресної допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)                                                      Миколаївської міської ради

Парафілова

Віра Михайлівна

-        завідувач складу Комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах

Худяков

Володимир

-         представник ГО «Регіональний центр підтримки електронного врядування» (за узгодженням)

 


 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
міської ради
від  21.05.2022   № 335

Перелік місць видачі продовольчих товарів для потреб населення в умовах воєнного стану

№п/п

Адреса місця видачі товарів

Назва підприємства, на базі якого визначені місця видачі товарів

1.

м. Миколаїв, вул. Знаменська,4

ДП  «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП»

2.

м. Миколаїв, вул. Адміральська, 38

ДП «Миколаївський суднобудівний завод»

3.

м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 42-а (центральні ворота)

ДП «НВКГ «Зоря»-«Машпроект» 

4.

м. Миколаїв, вул. Маршала Василевського, 67/1

КП ММР «Миколаївводоканал»

5.

м. Миколаїв, вул. Кузнецька, 199

КП ММР «Миколаївкомунтранс»

6.

м. Миколаїв, вул. Кузнецька, 209

КП ММР «Миколаївпастранс»

7.

 м. Миколаїв, вул. 2 Слобідська, 140

 КП ММР «Госпрозрахункова дільниця механізованого будівництва»

8.

м. Миколаїв, вул. Андреєва- Палагнюка, 17 

 КП ММР «Миколаївелектротранс»

9.

м. Миколаїв, вул. Погранична, 159

 

ПАТ «Миколаївгаз»

10.

м. Миколаїв, вул. В. Чорновола, 2-А

ТОВ «Миколаївський хлібозавод       № 1»

11.

м. Миколаїв,  вул. Кагатна, 1

ТОВ «Агро - Юг-Сервіс» (ТМ «Аміна»)

12.

м. Миколаїв, вул. Виноградна, 2 

ТОВ «Лакталіс»

13.

За адресами закладів охорони здоров’я ММР

Управління охорони здоров’я ММР

14.

За адресами закладів освіти ММР

Управління освіти ММР

15.

м. Миколаїв, вул.1 Слобідська, 120

ДП «Миколаївський бронетанковий завод»

16.

м.Миколаїв, вул. Миколаївська, 5-а

КП «Миколаївоблтеплоенерго»

17.

м. Миколаїв, вул. Генерала Карпенка, 49

КВП по організації харчування в навчальних закладах

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
міської ради
від 21.05.2022 № 335

Список отримувачів допомоги

№ п/п

П.І.П/б особи, що отримала допомогу

Реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер)

Підпис особи, що отримала допомогу

 

 

 

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: