Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 січня 2022                                                                                             № 31

Про вибуття з дитячого будинку

сімейного типу П.І.Б., дата р.н.

 

Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради від 22.11.2013 № 1100  «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б., дата р.н.» та  від дата №243 «Про створення   дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї та влаштування на виховання та спільне проживання П.І.Б., дата р.н.»,  П.І.Б., дата р.н.,  є дитиною-вихованцем дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б.

Розглянувши заяви батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б., дата р.н.. про вибуття останнього з дитячого будинку сімейного типу, у зв’язку з повноліттям, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від дата  № 28, відповідно до п.4 Положення про дитячий будинок сімейного типу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”, оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», керуючись п.п. 2,4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

        1. З 13.01.2022 вважати П.І.Б., дата р.н.,  таким, що вибув з дитячого будинку сімейного типу П.І.Б..

2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаткову угоду до договору від 03.04.2017  № 29 «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу», укладеного з                   батьками-вихователями  П.І.Б. та П.І.Б.

3. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради припинити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради для виплати державної соціальної допомоги за рахунок субвенції з державного бюджету на П.І.Б., дата р.н.

4. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради припинити виплату державної соціальної допомоги на  П.І.Б., дата р.н.,  

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петрова А.Л.

 

Заступник міського голови                                                       Ю. АНДРІЄНКО

 

 Опубліковано: 12 cічня 2022р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: