Мапа порталу

М И К О Л А Ї В С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

РІШЕННЯ

 

09 вересня 2021                                                                                                      № 9/2

Про надання почесним громадянам

міста Миколаєва матеріального

заохочення

 

 

На виконання п. 4.17 Положення про звання «Почесний громадянин міста Миколаєва», затвердженого рішенням міської ради від 12.06.2003 № 12/4 «Про затвердження Положень про міські відзнаки і почесні звання міста Миколаєва» (зі змінами та доповненнями), керуючись ст. 6 Статуту територіальної громади м. Миколаєва, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 03.09.2009 № 36/4, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Почесним громадянам міста Миколаєва, незалежно від місця їх проживання, виплачується персональна щомісячна надбавка у розмірі 50 відсотків прожиткового мінімуму для осіб, які відносяться до основних соціальних і демографічних груп населення, встановленого на 1 січня бюджетного року за рахунок коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади.

2. У зв’язку з прийняттям рішення міської ради від 20.05.2021 № 4/358 «Про внесення змін до рішення Миколаївської міської ради від 12.06.2003 № 12/4 «Про затвердження Положень про міські відзнаки і почесні звання міста Миколаєва» (зі змінами)», згідно з яким Положення про звання «Почесний громадянин міста Миколаєва» викладено у новій редакції, виплату вказаної персональної щомісячної надбавки здійснювати з червня 2021 року.

2.1. Виплати за цим рішенням попередньо обговорюються і погоджуються постійною комісією міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченка), з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Норд), першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 25 жовтня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: