Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 29/14 від 2013-06-27

Про надання погодження ТОВ СП “НІБУЛОН” на отримання спеціального дозволу (ліцензії) на геологічне вивчення надр


Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства “НІБУЛОН” щодо надання погодження для отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, дозвіл на спеціальне водокористування та екологічну картку, які видані Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Миколаївській області, керуючись ст. 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 10, 16 Кодексу України про надра, постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2011 № 615 “Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами”, п. 6 додатка 2 рішення Миколаївської обласної ради від 25.12.2007 № 12 “Про затвердження Положення про порядок надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати погодження ТОВ СП “НІБУЛОН” на отримання спеціального дозволу (ліцензії) на геологічне вивчення надр, у тому числі дослідно-промислової розробки підземних вод двох свердловин, що розташовані по вул. Каботажний спуск, 1 у Заводському районі м. Миколаєва.
 
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження (Крісенка).


Секретар міської радиВ.І.Коренюгін

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: