Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

27 квітня 2021                                                                                    № 106р

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 03.04.2017 № 94р

«Про затвердження структури

управління у справах фізичної

культури і спорту Миколаївської

міської ради та Положень про його

структурні підрозділи»

 

 

Враховуючи розпорядження міського голови від 19.04.2021 № 99р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 27.02.2017 № 45р «Про затвердження штатної чисельності виконавчих органів Миколаївської міської ради», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 03.04.2017 № 94р «Про затвердження структури управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради та Положень про його структурні підрозділи».

1.1. Затвердити структуру управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради в новій редакції з 05.05.2021 (додається).

1.2. Пункт 1.1 розділу 1 Положення про відділ учбово-спортивної та організаційної роботи управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«1.1. Відділ учбово-спортивної та організаційної роботи (далі – відділ) входить до складу управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради (далі – управління), є підзвітним i підконтрольним начальнику управління».

1.3. Пункт 5.1 розділу 5 Положення про відділ учбово-спортивної та організаційної роботи управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«5.1. Керівництво відділом здійснює начальник відділу, який призначається на посаду i звільняється з посади начальником управління. Начальник відділу безпосередньо підпорядкований начальнику управління».

 

2. Начальнику управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Бондаренко І.О. провести відповідні організаційні заходи згідно з діючим законодавством.

 

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Волкова А.С.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 27 квітня 2021

№  106р

 

СТРУКТУРА

управління у справах фізичної культури і спорту

Миколаївської міської ради

 

Найменування

Штатна

чисельність (одиниць)

Начальник управління

1

Відділ учбово-спортивної та організаційної роботи

3

Фінансово-економічний відділ

3

 

 Опубліковано: 28 квітня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: