Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/441

Про відмову у наданні згоди на відновлення меж  

земельної    ділянкигромадянці по Інгульському

району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцевесамоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про орендуземлі”, “Про землеустрій”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити громадянці Лобовій Ніні Іванівні  у наданні згоди на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 30 кв.м, із     земельної ділянки, яка знаходиться  у користуванні  Лобової Н.І.     на підставі договору оренди землі від 27.07.2012 №190-12, для обслуговування металевого гаража,  з метою передачі у власність  для    будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул.12 Поздовжній,поблизу житлового будинку №5-А, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації, відповідно до листа виконавчого комітета Миколаївської міської ради від 20.08.2018 №1099/Пз18.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.09.2018, протокол № 94, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.              

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич

                  

Опубліковано: 17 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: