Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/445

Про       надання     згоди   на поділ

земельної     ділянки    громадянам

по Заводському  району  м. Миколаєва

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду громадянам Бродовській Марті Михайлівні, Бродовському Олександру Анатолійовичу, Василику Сергію Івановичу, Бродовському Анатолію Федоровичу   на поділ земельної ділянки площею  996 кв.м, відведеної рішенням міської ради від 09.02.2016 № 3/21, на дві  відокремлені земельні ділянки, з метою передачі земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 709 кв.м  для  визнання права власності на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Радісній, 3А/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.09.2019 № 15-854/2.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 02.12.2019, протокол № 116, на якому рекомендовано погодити.

  2.  Надати згоду громадянам Тарєлкіній Ларисі Володимирівні, Тарєлкіну Владиславу Вікторовичу, Тарєлкіній Вікторії Вікторівні, Тарєлкіну Віктору Дмитровичу  на поділ земельної ділянки площею  996 кв.м, відведеної рішенням міської ради від 09.02.2016 № 3/21, на дві  відокремлені земельні ділянки, з метою передачі земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 287 кв.м  для  визнання права власності на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Радісній, 3А  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.09.2019             № 15-868/2.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 02.12.2019, протокол № 116, на якому рекомендовано погодити.

 

  3. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),   заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський  голова                                                                                     О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 15 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: