Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/402

Про припинення права користування

земельною ділянкою громадянці та

внесення змін до договору оренди землі у

Центральному районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Земельним кодексом України, Законами України  «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити  громадянці Полянській Владиславі Олександрівні право користування земельною ділянкою площею 1049 кв.м по                              вул. Софіївській, 82Б.

1.1. Замінити орендаря земельної ділянки площею 1049 кв.м по           вул. Софіївській, 82Б (кадастровий номер 4810137200:13:032:0008), право на яку посвідчено договором оренди землі, зареєстрованим у Миколаївській міській раді 14.05.2013 за № 9228, з громадянки Полянської Владислави Олександрівни на громадянина Шликова Бориса Володимировича, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: В. 03.03.10 – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), для обслуговування нежитлового об’єкта, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 25.07.2019 № 15-1357.

Підстава:   положення ст. ст. 120, 141 Земельного кодексу України,               ст. 7  Закону України    «Про оренду землі».

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.11.2019, протокол №115, на якому  рекомендовано погодити це питання.

Зобов'язати землекористувача:

-                  укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 12 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: