Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/430

Про зміну цільового призначення земельної ділянки для

реконструкції виробничої бази під жилий будинок  по

Корабельному району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136600:06:010:0001) загальною площею 466 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 30.01.2009 № 32/44 Баштовому Олегу Олександровичу,  зарахувавши її до земель житлової забудови, за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, для реконструкції виробничої бази під жилий будинок по                    вул. Ольшанців, 84.

Обмеження у використанні земельної ділянки відсутні.

1.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 466 кв.м, відведеної рішенням міської ради від 30.01.2009 № 32/44 Баштовому Олегу Олександровичу, зарахувавши її до земель житлової забудови, за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, для реконструкції виробничої бази під жилий будинок по вул. Ольшанців, 84 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.04.2018           № 15-564.

1.2. Внести зміни до договору оренди землі, який зареєстровано в книзі записів договорів оренди від 26.10.2010 № 7882, в частині зміни цільового призначення земельної ділянки площею 466 кв.м із «земель комерційного призначення та іншої промисловості» на «землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» для реконструкції виробничої бази під жилий будинок по вул. Ольшанців, 84.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.09.2018, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати землекористувача:

-  одержати документи, які посвідчують право на землю;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 12 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: