Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/431

Про зміну цільового призначення

земельної ділянки у Центральному

районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи, проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею 11302 кв.м (кадастровий номер 4810137200:07:013:0008), цільове призначення якої змінюється з земель для розміщення та постійної діяльності інших, створених відповідно до закону, військових формувань на землі для будівництва і обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування для обслуговування закладу культури і мистецтв (Будинок офіцерів флоту) по                                 вул. Артилерійській, 7.

Земельна ділянка згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051, має обмеження у використанні:

- 01.05 - «охоронна зона навколо (вздовж) об`єкта енергетичної системи»  на частину земельної ділянки площею  213 кв.м.

1.1. Змінити  цільове призначення земельної ділянки площею                     11302 кв.м, із земель для розміщення та постійної діяльності інших, створених відповідно до закону, військових формувань (відповідно до КВЦПЗ J. 15.15.07) на землі для будівництва і обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (відповідно до КВЦПЗ В. 03.03.05).

1.2. Передати Миколаївському міському палацу культури і мистецтв в постійне користування земельну ділянку площею 11302 кв.м для обслуговування закладу культури і мистецтв (Будинок офіцерів флоту) по вул. Артилерійській, 7.

Висновком від 07.07.2019 № 17-2503 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.11.2019, протокол № 114, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог             ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 12 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: