Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 січня 2021                                                                                        № 69

Про надання дозволу громадянам 

на отримання свідоцтва про

реєстрацію транспортного засобу

 

Розглянувши заяву та документи, надані громадянами, про надання дозволу  на отримання свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, встановлено:

-  після смерті _________________ (свідоцтво про смерть від ______  серія І-ФП № ______, видане Миколаївським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області) його малолітня дочка, ___________, ________ р.н., є спадкоємцем транспортного засобу (автомобіля) марки _______, моделі _______ року випуску, колір чорний,  номер шасі (кузова, рами) – __________,   тип - легковий універсал-В, реєстраційний номер _________, який належав спадкодавцю на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу _________, виданого ______ Миколаївським відділом реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ УМВС в Миколаївській області.

        Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст. ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 32, 71, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

           1. Дозволити _______________,  отримати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (автомобіля), марки________, моделі _______, _________ року випуску, колір чорний,  номер шасі (кузова, рами) – ___________, тип - легковий універсал-В, реєстраційний номер ________, який належав спадкодавцю на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу _______, виданого _______ Миколаївським відділом реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ УМВС в Миколаївській області на ім’я ______________, ___ р.н. та підписати відповідні документи.

 

2. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту прав дитини.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                О. СЄНКЕВИЧ

 

  Опубліковано: 03 лютого 2021р

 

 

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: