Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

02  лютого 2021                                                                              № 3/40

Про надання згоди на встановлення меж земельної ділянки для

будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських

будівель і споруд по Корабельному району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадян, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянам Білоусу Сергію Михайловичу та Білоус Марії Володимирівні надати згоду на встановлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 941 кв.м, з віднесенням за цільовим призначенням відповідно до класифікації видів цільового призначення земель: В.02.02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з метою передачі у спільну сумісну  власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ольшанців, 163  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.02.2019 № 15-2554.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.09.2019, протокол № 111, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати громадян надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 25 лютого 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: