Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 грудня 2020                                                                                        № 1287

Про встановлення розміру батьківської плати за

організацію харчування у закладах дошкільної

та загальної середньої освіти

 

З метою підвищення рівня організації харчування, забезпечення якісним харчуванням дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти, збільшення відсотку дотримання натуральних норм харчування, керуючись ч. 3 ст. 56 Закону України «Про освіту», ч. 7 ст. 20 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту», Порядком встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 № 667 «Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах», Порядком організації харчування дітей у навчальних, оздоровчих закладах, затвердженим наказом Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», п.п. 6 п. «а», п.п. 8 п. «б» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради:

 

ВИРІШИВ

 

1. Встановити з 01.01.2021 плату батьків або осіб, що їх замінюють, за організацію харчування:

1.1. дітей в закладах дошкільної освіти у розмірі 70% від вартості харчування на день, окрім пільгових категорій;

1.2. учнів 1 – 4 класів у закладах загальної середньої освіти у розмірі 50% від вартості харчування на день, окрім пільгових категорій.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 21.01.2015 №49 «Про встановлення розміру батьківської плати за організацію харчування в дошкільних навчальних закладах», з 01.01.2021.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано:  4 січня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: