Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/375

Про залучення гранту для фінансування

інвестиційного проєкту «DemoUkrainaDH у

місті Миколаїв»

 

З метою реалізації заходів інвестиційного проєкту «DemoUkrainaDH у місті Миколаїв» в рамках співпраці з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО), керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Здійснити залучення гранту на наступних умовах:

1.1. мета залучення гранту – фінансування впровадження заходів інвестиційного проєкту «DemoUkrainaDH у місті Миколаїв»;

1.2. форма здійснення залучення гранту – укладення договору про грант з міжнародною фінансовою організацією Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО);

1.3. розмір та валюта гранту – 300 000 євро (триста тисяч євро);

1.4. грант надається в євро та буде сплачуватися грантодавцем безпосередньо компаніям -постачальникам.

2. Уповноважити міського голову вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини (включаючи підписання договору про грант), а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.

3. Визначити департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради  головним розпорядником бюджетних коштів міського бюджету м. Миколаєва для реалізації заходів інвестиційного проєкту «DemoUkrainaDH у місті Миколаїв».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), заступника міського голови Омельчука О.А.

 

 

 

 

Міський голова                                                                                        О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано 23 липня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: