Мапа порталу

                         МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                             РІШЕННЯ

 

від  23 липня 2020                                                        №57/168                                 

 

Про  надання  у власність  земельної ділянки  громадянці

по Заводському району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

 1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (кадастровий номер – 4810136300:02:057:0025)  загальною площею 312 кв.м, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: В.02.02.01, з метою передачі її у власність, за рахунок земель комунальної власності,  з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  будівництва та обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд за адресою: вул. Мала Морська,44/1.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Надати  громадянці Бойченко Галині Валеріївні  у   власність земельну ділянку площею 312 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд за адресою:                             вул. Мала Морська,44/1  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  15.01.2019 № 15-2773.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.06.2019, протокол №109, на якому рекомендовано погодити.

Зобов’язати громадянку:

-одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію  міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин та екології (Концевого),   заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 13 серпня 2020р. 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: