Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

18 березня 2020                                                                                      № 68р

Про затвердження Заходів впровадження

Плану сталої міської мобільності

м. Миколаєва на 2020-2030 роки

 

З метою організації  роботи виконавчих органів Миколаївської міської ради, керуючись пунктами 19, 20 частини четвертої ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Затвердити Заходи впровадження Плану сталої міської мобільності м. Миколаєва на 2020-2030 роки (далі – Заходи, додаються).

 

2. Керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради та комунальних підприємств Миколаївської міської ради забезпечити виконання Заходів, деталізувати їх в піврічних та поточних планах роботи.

 

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 18 березня 2020

№ 68р

 

ЗАХОДИ

впровадження плану сталої міської мобільності м. Миколаєва

на 2020-2030 роки

 

№ з/п

Назва заходу

Виконавці

Термін виконання

 

Організація дорожнього руху

 

1.

Розробити та погодити з управлінням патрульної поліції в Миколаївській області схему організації дорожнього руху по вул. Генерала Карпенка на ділянці від вул. Білої до просп. Центрального та по вул. Крилова на ділянці від вул. Генерала Карпенка до вул. Білої.

Департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР.

2020-2021

2.

Розробити та погодити з управлінням патрульної поліції в Миколаївській області схему організації дорожнього руху на перехресті вул. Адмірала Макарова, вул. Наваринської, вул. Рюміна.

 

Департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрації Заводського та Центрального районів ММР.

2025-2026

3.

Розробити та погодити з управлінням патрульної поліції в Миколаївській області схему організації дорожнього руху на перехресті просп. Богоявленського та просп. Корабелів.

Департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрація Корабельного району ММР.

2025-2026

4.

Розробити та погодити з управлінням патрульної поліції в Миколаївській області схему організації дорожнього руху на Херсонському шосе

(від просп. Центрального до залізничного переїзду).

Департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР.

2021-2022

5.

Розробити та погодити з управлінням патрульної поліції в Миколаївській області схему організації дорожнього руху на перехресті просп. Миру та вул. Новозаводської

(пл. Привокзальної).

Департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрація Інгульського району ММР.

2021-2022

6.

Розробити та погодити з управлінням патрульної поліції в Миколаївській області схему організації дорожнього руху на перехресті просп. Богоявленського та вул. Космонавтів.

Департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрації Інгульського та Заводського районів ММР.

2020

Велосипедна мобільність

7.

Побудувати велодоріжку по проспекту Богоявленському, від мосту (Широка Балка) до вул. Гагаріна.

Управління капітального будівництва ММР.

2029-2030

8.

Побудувати велодоріжку по вул. Пограничній, від пр. Богоявленьського до вул. М. Морської.

Управління капітального будівництва ММР, департамент ЖКГ ММР.

2029-2030

Вдосконалення мережі громадського транспорту

9.

Відкрити новий маршрут  Залізничний вокзал (вантажний) –мікрорайон Варварівка.

Управління капітального будівництва ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрації Інгульського та Заводського районів ММР.

при наявності тролейбусів на автономному ходу

10.

Відкрити новий маршрут Залізничний вокзал (пасажирський) – завод «Океан».

Управління капітального будівництва ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрації Інгульського та Корабельного районів ММР.

при наявності тролейбусів на автономному ходу

11.

Здійснити перегляд та зміну транспортної мережі при закупівлі міських транспортних засобів комунальними підприємствами ММР для приватних перевізників

Управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР.

При наявності транспортних засобів

12.

Здійснити будівництво нової тролейбусної лінії по пр. Богоявленському, від міжміського автовокзалу до вул. Гагаріна.

Управління капітального будівництва ММР, департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій. ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрація Інгульського району ММР.

2020-2025

13.

Розглянути попереднє вивчення та проєктування трамвайної лінії по вул. Космонавтів, від вул. 7 Поздовжної до просп. Богоявленського.

Управління капітального будівництва Миколаївської міської ради, КП ММР «Миколаївелектротранс» департамент ЖКГ ММР, управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій ММР, департамент архітектури та містобудування ММР, адміністрація Інгульського району.

2026-2027

 

 

 

Опубліковано: 27 березня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: