Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22 січня 2020                                                                                        № 61

Про звільнення громадян від сплати

за надання соціальних послуг в

міському територіальному центрі

соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)

 

Розглянувши заяви та акти обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян, відповідно до рішення міської ради від 29.11.2018 № 48/2 “Про порядок звільнення громадян від сплати за надання соціальних послуг в міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”, відповідно до п.7-1, п.20 Переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання структурними підрозділами територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 № 1417 “Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”, керуючись пп. 1 п. “а” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Звільнити, як виняток, від сплати за соціальне обслуговування у відділеннях соціальної допомоги вдома міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на 2020 фінансовий рік громадян.

 

2. Міському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) здійснювати надання соціальних послуг громадянам, які звільнені від сплати за соціальне обслуговування у відділеннях соціальної допомоги вдома за рахунок бюджетних асигнувань, виділених департаментом праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на 2020 фінансовий рік.

 

3. Звільнити, як виняток, від сплати за соціальне обслуговування у відділеннях організації надання адресної допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на 2020 фінансовий рік громадян.

 

4. Міському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) здійснювати надання соціальних послуг громадянам, які звільнені від сплати за соціальне обслуговування у відділеннях організації надання адресної допомоги в межах доведених бюджетних асигнувань на 2020 фінансовий рік.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 29 січня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: