Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22 січня 2020                                                                                        № 26

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору купівлі –

продажу житла, яке належить їм на

праві приватної власності

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, п.п. 66, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 71, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п.“б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл законному представнику, ______________, продати від імені малолітніх дітей, _____________, _____ р.н., та ___________, ___ р.н., по 1/2 частки  житлового будинку __ по вулиці __________ у м. Миколаєві, та по 1/2 частки квартири __ по вулиці ___________ будинок __ у м. Миколаєві, що належать малолітнім на праві приватної власності, та підписати відповідні документи.

Діти зареєстровані та мають право власності: _____________ має право власності за адресою:_________, м. ________,  вул. ____________, __ корп.__, кв.__, а також гаражний бокс за цією ж адресою.

_____________ має право власності за адресою: ______________ область, м. ______, вул. ____________, __, корп.__, кв. ____.

 

2. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                     О.СЄНКЕВИЧ

 

 

 

Опубліковано: 24 січня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: