Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 грудня 2019                                                                                          № 56/81

Про надання згоди на прийняття до

комунальної власності об'єктів права

іншої власності

     

Розглянувши звернення:

- ОСББ «Олімпієць» щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва мережі водопостачання до житлового будинку по вул.Курортній, 7;

- мешканців вул. Маяковського щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва мережі водопостачання по вул.Маяковського, від вул.Архітектора Старова до будинку № 121 по вул.Маяковського, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», ст.ст.25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва мережі водопостачання до житлового будинку по вул.Курортній, 7 (Д=100 мм, довжиною 114 м, матеріал труби - чавун) з водопровідним колодязем до залізобетонної огорожі біля будинку, яка належить ОСББ «Олімпієць».

2. Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва мережі водопостачання по вул.Маяковського, від вул.Архітектора Старова до будинку № 121 по вул.Маяковського (Д=100 мм, довжиною 315 м;  Д=63 мм, довжиною 218 м; матеріал труб – поліетилен), з водопровідними колодязями, яка належить мешканцям вул. Маяковського.

3. Прийняти вищезазначені об'єкти в порядку, визначеному Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                               О.Сєнкевич

 

 Опубліковано: 08 січня 2020р.     


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: