Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 вересня 2019                                                                                      № 56/32

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення в постійне користування

земельної ділянки юридичній особі для

обслуговування  будівлі Центрального

районного суду м. Миколаєва у

Центральному районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Миколаївській області в постійне користування земельної ділянки (кадастровий                     номер 4810137200:09:021:0009), загальною площею 1411 кв.м, із земель комунальної власності, з віднесенням її до земель громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування), для обслуговування  будівлі Центрального районного суду м. Миколаєва по вул. Потьомкінській, 49, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.12.2018 № 17-5417.

Земельна ділянка  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, має обмеження у використанні:

  - 01.08 – «охоронна зона навколо інженерних комунікацій (каналізація)» на частину земельної ділянки площею 255 кв.м.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.05.2019,  протокол № 106, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати землекористувача:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 10 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: