Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 вересня 2019                                                                                    № 56/13

Про надання у власність земельної ділянки для будівництва

та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і

споруд  по Корабельному району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (кадастровий номер – 4810136600:11:028:0005) загальною площею 286 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 31.10.2013 № 34/30, зарахувавши її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Толстого, 101.

Обмеження у використанні земельної ділянки відсутні.         

1.1. Надати громадянці Курдиш Наталії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 286 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Толстого, 101  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської  міської  ради від  16.08.2018 № 15-1660.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.12.2018, протокол № 100, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати громадянку:

- одержати документи, які посвідчують право на землю;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 

 Опубліковано: 10 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: