Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

05 вересня 2019                                                                                   № 54/9

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки  суб’єкту господарювання по

Заводському  району    м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Міському комунальному підприємству «Миколаївводоканал» надати дозвіл   для складання проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в постійне користування  орієнтовною площею  124 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (нежитлової будівлі, насосної станції водопостачання) по                              вул. Крилова,54/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.09.2018 № 17-3712.

 

          Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.10.2018, протокол № 96, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

  

Міський голова                                                                                        О.Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 19 вересня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: