Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 липня 2019                                                                                      №  774

Про затвердження переліку об’єктів (заходів),

що фінансуються у 2019 році за рахунок

субвенцій з державного бюджету місцевим

бюджетам на здійснення заходів щодо

соціально-економічного розвитку окремих

територій по місту Миколаєву

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.01.2019 № 39-р «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», керуючись пп. 1 п. «а» ст. 30, пп. 1 п. «а» ч. 1 ст. 31, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити перелік об’єктів (заходів), що фінансуються у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій по місту  Миколаєву, а саме: головному розпоряднику бюджетних коштів – адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради «Придбання лавок для благоустрою прибудинкових територій по просп. Героїв України, пров. Парусному у Центральному районі м. Миколаєва» у сумі 195 000 грн.

 

2. Адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради (Березі) забезпечити своєчасне і цільове використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій по місту Миколаєву.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                        О.Ф. Сєнкевич

 

 

 Опубліковано: 05 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: