Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 червня 2019                                                                                   № 51/410

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою

щодо відведення в оренду земельної ділянки громадянину

по  Інгульському району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії  міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянину Бібі Володимиру Леонтійовичу, інваліду І групи, надати дозвіл на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 19 кв.м, з метою передачі в оренду строком на 3 роки,    із земель комунальної власності, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для тимчасового розміщення та подальшого обслуговування   металевого гаража без облаштування оглядової ями по вул.6 Слобідській, поблизу житлового  будинку №46-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.11.2018 №Б-7725-1/інг.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.01.2019, протокол № 101, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.              

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 

  Опубліковано: 19 липня 2019р.

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: