Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 червня 2019                                                                                   № 51/402

Про надання у власність громадянину, що є учасником 

бойових дій, земельної ділянки  у м. Миколаєві

 

Розглянувши звернення громадянина, що є учасником бойових дій, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект  землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки  (кадастровий номер 4810137200:15:018:0094) загальною площею 605 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з віднесенням її до земель житлової забудови, для  будівництва та обслуговування жилогобудинку,  господарських будівель і споруд за адресою: вул. Андрія Шептицького, 4-А в Центральному районі м. Миколаєва.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Надати громадянину Мельникову Володимиру Володимировичу  у власність земельну ділянку загальною площею   605кв.м  для  будівництва та обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд за адресою: вул. Андрія Шептицького, 4-А в Центральному районі м. Миколаєва, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.08.2018 № 15-1731.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 21.01.2019, протокол №102, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2.   Зобов'язати замовника:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог               ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.        

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 18 липня 2019р.

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: