Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 червня 2019                                                                                   № 51/405

Про  передачу за фактичним  землекористуванням земельної

ділянки    об’єднанню співвласників житлового будинку  для  

обслуговування  багатоквартирного житлового будинку по

Заводському  району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення об’єднання співвласників житлового будинку, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації  постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

   1. Затвердити проект  землеустрою щодо  відведення в постійне користування  із співвласниками будівель земельної ділянки  (кадастровий номер 4810136300:01:003:0006) загальною площею 2846 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, зарахувавши її до земель громадської та житлової  забудови (В.02.03-для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку), для обслуговування  багатоквартирного житлового будинку по вул. Нікольській,4Б.

     Земельна ділянка  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, має обмеження у використанні:

    -01.08- « охоронна зона навколо інженерних комунікацій» на частину земельної ділянки площею 507 кв.м (каналізація);

    -01.05- « охоронна зона навколо інженерних комунікацій» на частину земельної ділянки площею 1195 кв.м.   

 1.1. Надати ОСББ « Спаск-1» в постійне користування із співвласниками майна  земельну ділянку загальною площею   2846 кв.м  для   обслуговування  багатоквартирного житлового будинку по вул. Нікольській,4Б  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.08.2018 № 17-3725.

 

             Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.06.2018, протокол № 85, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати землекористувача:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.   

 

 

Міський голова                                                                                        О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 16 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: