Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 червня 2019                                                                                   № 51/407

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки об’єднанню співвласників

багатоквартирного будинку в Інгульському районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Світанок" надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 8254 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по пр. Центральному,267.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Висновком від 05.10.2018 № 17-4311 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує оформлення правових документів на земельну ділянку.

1.1.Пункт 4 рішення  міської ради від 05.07.2012 №18/31 визнати таким, що втратив чинність.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.11.2018,  протокол №97, на якому рекомендовано погодити.

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

3.Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 16 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: