Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 червня 2019                                                                                   № 51/282

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва

та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і

споруд  по Корабельному району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянину Шатуну Роману Миколайовичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Курганській, 8 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.09.2018 № 15-1587.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.10.2018, протокол № 96, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати громадянина надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 16 липня 2019р. 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: