Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 червня 2019                                                                                      №  567

Про продовження терміну утримання

дитини, ПІБ, (дата) р.н. в

комунальному закладі

«Загальноосвітня школа-інтернат І-

ІІІ ступенів — центр загальної і

профільної освіти та комплексної

реабілітації» Миколаївської обласної

ради

 

Розглянувши документи про продовження терміну утримання дитини, ПІБ, (дата) р.н. в комунальному закладі «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів — центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» Миколаївської обласної ради, встановлено:

- мати дитини, ПІБ, померла (дата) (свідоцтво про смерть від (дата) серія І-ФП №  видане Миколаївським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області);

- батько дитини, ПІБ, має тривалу хворобу, яка перешкоджає виконанню батьківських обов'язків (висновок лікарсько – консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, від (дата) № виданий комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико – санітарної допомоги №6»);.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Продовжити термін утримання  дитини, ПІБ, (дата) р.н. в комунальному закладі «Загальноосвітня школа-інтернат  І-ІІІ ступенів — центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації»  Миколаївської обласної ради на повному державному забезпечені, терміном до (дата).

2. Контроль  за  виконанням   даного   рішення   покласти   на   начальника   служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                      В.І. Криленко

 Опубліковано: 26 червня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: