Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 червня 2019                                                                                      №  556

Про    надання  дозволу    ПІБ, ПІБ

на укладання договору купівлі-продажу

житла, яке належить громадянам на  праві

приватної власності

 

       Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ, ПІБ на  укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить громадянам на праві приватної власності,   відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.    Надати дозвіл громадянам, ПІБ, ПІБ батькам неповнолітньої ПІБ,  р.н., придбати ½ частки адреса, у м. Миколаєві із збереженням права користування житловим приміщенням за неповнолітньою ПІБ, р.н., де вона зареєстрована та проживає.

1.        Попередити законних представників неповнолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

2.        Зобов’язати законних представників неповнолітньої у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право  користування житловим приміщенням.

   

     4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

    Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

Опубліковано: 26 червня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: