Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 червня 2019                                                                                      №  558

     Про надання дозволу ПІБ

     на укладання договору міни

     майна,  яке  належить громадянам на 

     праві приватної власності .

 

      Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ  на укладання договору  міни  майна,  яке  належить  громадянам на  праві приватної власності, встановлено, що мати дитини, Литвин Світлана Володимирівна-померла, 13.07.2013.

     Відповідно до  ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст.  176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  31, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

   ВИРІШИВ:

 

     

    1. Надати дозвіл законному представнику ПІБ  від імені та на ім’я малолітнього ПІБ, р.н., укласти договір міни 1/3 частки адреса на 1/3 частки адреса  у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

       2.Попередити законного представника малолітнього  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

       3. Зобов’язати законного представника малолітнього у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району  Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право власності на придбане житло.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

  Опубліковано: 26 червня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: