Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 травня 2019                                                                                      №  458

Про внесення змін по об’єкту бюджету

розвитку, головним розпорядником яких є

управління з питань надзвичайних ситуацій

та цивільного захисту населення

Миколаївської міської ради  

 

З метою уточнення строку реалізації об’єктів, які фінансуються з бюджету розвитку м. Миколаєва, перелік яких затверджено додатком 6 до рішення Миколаївської міської ради від 21.12.2018 №49/31 «Про бюджет міста Миколаєва на 2019 рік», керуючись ст.23 Бюджетного кодексу України, п.16 рішення Миколаївської міської ради від 21.12.2018 №49/31 «Про бюджет міста Миколаєва на 2019 рік», ч.6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни по об’єкту бюджету розвитку, головним розпорядником яких є управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради, перелік яких затверджено додатком 6 до рішення Миколаївської міської ради від 21.12.2018 №49/31 «Про бюджет міста Миколаєва на 2019 рік», в частині внесення змін до строку реалізації об’єкта (рік початку і завершення), а саме:

- по об’єкту «Реконструкція місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій у м.Миколаєві, в тому числі проектні роботи та експертиза» визначити строк реалізації 2017-2020 роки.

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради (Герасімені) звернутися до постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького) щодо погодження цього рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 Опубліковано: 17 травня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: