Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

07 березня 2019                                                                                      №  189

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору купівлі-продажу

житла, яке належить їм на праві

приватної власності

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл гр. ПІП укласти договір купівлі-продажу 20/100 частки будинку адреса у м. Миколаєві, що є його  приватною власністю, з гр. ПІП, із збереженням права користування житловим приміщенням за неповнолітнім ПІП дата народження, де він зареєстрований та проживає.

2. Надати дозвіл гр. ПІП укласти договір купівлі-продажу 20/100 частки будинку адреса у м. Миколаєві, що є її приватною власністю, з гр. ПІП, із збереженням права користування житловим приміщенням за неповнолітнім ПІП дата народження, де він зареєстрований та проживає.

3. Попередити законного представника дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дитини.

4. Зобов’язати законного представника дитини у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право користування дитиною  житловою площею.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 13 березня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: