Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

21 лютого 2019                                                                                     № 49р

Про відсторонення від здійснення

повноважень на посаді

 

Розглянувши подання голови комісії з проведення службового розслідування щодо додержання директором комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах   Новоторова Г.О. вимог діючого законодавства, з метою запобігання продовженню ним можливої протизаконної діяльності на посаді, а також його впливу на хід службового розслідування, керуючись п. 4 Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Відсторонити директора комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах Новоторова Гліба Олександровича на час проведення службового розслідування від здійснення повноважень на посаді з 22.02.2019, але не пізніше ніж до 22.03.2019.

 

2. На час відсторонення від здійснення повноважень на посаді директора комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах покласти виконання обов’язків директора комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах на економіста комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах Мінько Наталю Олегівну.

 

3. Контроль за  виконанням  даного  розпорядження  покласти на заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                В.І. Криленко   

Опубліковано: 22 лютого 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: